top of page

Pravilno jemanje prehranskih dopolnil; kdaj in zakaj?

Odločili ste se, da boste bolj pazili nase in svoje telo ter začeli z jemanjem prehranskih dodatkov. Zavedamo se, da se včasih znajdete v težavah, kateri dodatek jemati in predvsem, kdaj ga jemati, zato smo pripravili zapis o vseh naših dodatkih, čemu služijo in kdaj jih je priporočeno jemati; ob katerem delu dneva, kolikokrat na dan ter koliko časa.


Kdaj in kako jemati prehranska dopolnila Dodaj prehrani
Kdaj in kako jemati prehranska dopolnila?


Tri-magnezijev citrat - Henry Blooms - 900mg najmočnejši


Priporočamo jemanje predvsem, kadar imate zdravstvene težave, ste vsak dan utrujeni, uživate slabo hrano, imate prebavne težave (npr. driska), ob močnem potenju in pogostih športnih aktivnostih ... Magnezij je eden najpomembnejših mineralov, ki ga človeško telo dnevno potrebuje.


  • Prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti,

  • prispeva k sproščanju energije pri presnovi, olajša prebavo,

  • prispeva k delovanju živčnega sistema,

  • prispeva k delovanju mišic in krčev,

  • prispeva k normalnemu psihološkemu delovanju, nespečnosti,

  • prispeva k ohranjanju zdravih kosti in zob.


Priporočamo jemanje 2x na dan; zjutraj in zvečer, eno uro pred spanjem, za boljši spanec. Po jedi. Vsak dan.


Ne vsebuje pšenice, glutena, soje, kvasa, živalskih sestavin, mlečnih sestavin, soli, laktoze, sladkorja, umetnih barvil, arom in konzervansov.

Primerno za vegane in vegetarijance.

 

Nočni kolagen - gel 3v1 (fermentirano) - Henry Blooms


Kolagen predstavlja kar 30 % vseh beljakovin v telesu in je tako najbolj zastopana beljakovina v človeškem telesu. Je pomemben gradnik kože, mišic, sklepnega hrustanca in vseh vezivnih tkiv.


Z uživanjem kolagena v obliki prehranskega dopolnila telesu zagotavljamo vir gradnikov lastnega kolagena. Naša formula vključuje tudi mlečno kislinske bakterije, ki obnavljajo črevesje, da izboljšajo počutje ter zdravje in lepoto med spanjem. Dodana so pomirjujoča zelišča, kot so baldrijan, hmelj in jagodičje. Jagode maqui - najmočnejši, naravni super antioksidant na svetu.


Kolagen spodbuja bolj gladko, žarečo in osveženo kožo. Kombinacija baldrijana in hmelja ugodno vpliva na receptorje v možganih, ki so odgovorni za spanje in na naraven način umiri živčevje, prispeva k zdravemu spancu in pomaga zaspati.
Priporočamo jemanje prvi teden vsak dan, nadaljevanje z eno vrečico kolagena na 2 do 3 dni. Jemanje: ENO URO PRED SPANJEM.


Ne vsebuje pšenice, glutena, laktoze, mlečnih sestavin, soli, arom in konzervansov.