top of page

Mraz in virusi trkajo na vrata

Kako pa vi pazite nase?


»Pa pazi nase!« so gotovo najbolj znane besed naših zlatih mamic, ki jih v teh časih slišimo še bolj pogosto kot ponavadi. Je tudi pri vas tako? Pa poslušate mamo in pazite nase ali le zamahnete z roko in si mislite, da vas pa virusi že ne morejo ujeti?

Glede na situacijo, v kateri se trenutno nahajamo, se sama velikokrat vprašam, kako naj se zavarujem pred virusi in ostalimi boleznimi. Čeprav smo še vedno sredi pandemije virusa Covid-19, nikakor to ni edina bolezen, ki nas lahko napade ob oslabljenem imunskem sistemu. Naše telo ob vseh napornih, ki jih je deležno zaradi službe in stresa, danes pa tudi zaradi velike količine negativnih informacij, včasih potrebuje pomoč. Ste že slišali za naš paketek TOP 3 PAZIM NASE?


Dodaj prehrani prehranska dopolnila za krepitev imunskega sistema
Trojček "TOP 3 PAZIM NASE" izdelkov

ZAKAJ POTREBUJEM TROJČEK PAKET ZA SPODBUJANJE IMUNSKEGA SISTEMA?


Gre za paketek treh neverjetno koristnih sestavin za spodbujanje našega imunskega sistema. Poleg tega pa nam ti izdelki lahko pomagajo tudi pri dobri črevesni mikroflori in prebavi ter za sproščanje mišic in živcev. Odlično darilo za vaše telo!


KAJ SESTAVLJA PAKET TOP 3 PAZIM NASE?

Paket vsebuje bio-fermentiran izvleček oljčnih listov, kapsule vitamina C z dodatkom šipka in kapsule Magnezijevega tri citrata.


IN KAKŠNE POZITIVNE UČINKE NA TELO LAHKO PRIČAKUJEMO OD IZDELKOV, KI KREPIJO IMUNSKI SISTEM?

Napitek iz oljčnih listov pomaga spodbujati optimalno dobro počutje. Antioksidanti, ki se nahajajo v listih rastline, namreč odlično kljubujejo prostim radikalom, ki našemu telesu lahko povzročajo nevšečnosti. Ker je napitek fermentiran pa se blagodejne sestavine še lažje absorbirajo v telo v obliki dobrih bakterij, ki bogatijo našo črevesno floro in olajšajo prebavo.

Vitamin C je vsekakor dobro poznan naravni antioksidant, ki zagotovo najbolj okrepi imunski sistem, z dodatkom šipka, ki ga najdete v našem izdelku, pa je »vitaminska doza« zagotovljena. Čeprav veliko vitamina C lahko pridobimo s hrano in pijačo, dodaten vnos vitamina poskrbi za nemoteno delovanje vseh presnovnih procesov v telesu.

Kaj pa magnezijev tri citrat? Ključno vlogo odigra pri naši dobri telesni energiji, zdravju sklepov, mišic in živčnega sistema ter deluje kot relaksant, saj prispeva k boljšemu spancu in premagovanju aksioznsoti in stresa.


KAKO POGOSTO JE POTREBNO UŽIVATI IZDELKE?

Vse tri produkte je priporočljivo uživati enkrat na dan. Le tako telesu lahko zagotovimo najbolj optimalen vnos surovin, ki jih potrebuje. Z izdelki paketa bosta okrepili svoje telo in pridobili energijo za boj proti stresnim situacijam vsakdana.

Potrebujete še kakšno informacijo več o vseh odličnih sestavinah, ki jih najdete v paketu izdelkov TOP 3 PAZIM NASE?


Skočite na našo spletno stran, kjer poleg omenjenega paketka najdete tudi druge koristne izdelke za boljše zdravje in počutje.

Skupaj bomo zagotovo ušli pred virusi in drugimi težavami, ki v tem mrzlem in predvsem kaotičnem stanju prežijo na nas. Naj zaključim z nasvetom naših mamic: »PAZITE NASE IN OSTANITE ZDRAVI!«


Avtorica zapisa: Kaja Ahčin

 





Preverite v trgovini

bottom of page