top of page

Kaj je nočni kolagen? Na kratko; odlična formula 3v1 za lepotni spanec


NOČNI KOLAGEN - EDEN IN EDINI NA EVROPSKEM TRGU! VODILNI KOLAGEN, KI SVOJ UČINEK IZVAJA PONOČI.KAJ JE NOČNI KOLAGEN?

Kombinacija morskega kolagena, naravnih zelišč in surovih probiotikov - FORMULA 3v1. Ste že poskusili resnično dober kolagenski napitek? Po navadi so ti malo "hecnega" okusa. Se strinjaš? Izzovemo te, da poskusiš našega - gel, ki je resnično prefinjenega okusa po jagodah. Dodana so še pomirjujoča zelišča, kot so baldrijan, hmelj in jagodičje. Jagode maqui – najmočnejši, naravni super antioksidant na svetu. Kolagen spodbuja bolj gladko, žarečo in osveženo kožo in je takorekoč ključna sestavina, ki svojo “čarobnost” ustvarja med lepotnim spanjem. V okusnem gelu z jagodami je tudi silicijev dioksid, za katerega je znano, da podpira zdravo raven kolagena.


Kolagen predstavlja kar 30% vseh beljakovin v telesu in je tako najbolj zastopana beljakovina v človeškem telesu in je pomemben gradnik kože, mišic, sklepnega hrustanca in vseh vezivnih tkiv. Z uživanjem kolagena v obliki prehranskega dopolnila telesu zagotavljamo vir gradnikov lastnega kolagena. Peptidi kolagena v formuli začnejo delovati takoj in se med spanjem hitro vpijejo v telo.


Dejavniki življenjskega sloga, kot so stres, nespečnost ter učinki staranja, lahko zmanjšajo nastajanje kolagena v koži.

Kombinacija baldrijana in hmelja ugodno vpliva na receptorje v možganih, ki so odgovorni za spanje in na naraven način umiri živčevje, prispeva k zdravemu spancu in pomaga zaspati. Naša formula vključuje 6 probiotičnih sevov, ki obnavljajo črevesje, da izboljšajo počutje ter izboljšajo zdravje in lepoto med počitkom.


Nočni kolagen za lepo kožo s probiotiki in zelišči za pomirjujoč lepotni spanec
7 vrečkic gel napitka, ki vas bo zazibala v pomirjujoč lepotni spanec

Naša formula vključuje 6 probiotičnih sevov, ki obnavljajo črevesje, da izboljšajo počutje ter izboljšajo zdravje in lepoto med počitkom. Med sevi, uporabljenimi v procesu fermentacije, so Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus bulgaricus, Bifidobacterium lactis, Saccharomyces.