top of page

Henry Blooms - prehranska dopolnila iz Avstralije

Kakor je potrebno biti zmeren pri nalaganju določenih živil na krožnik, je potrebno dobro razmisliti katera prehranska dopolnila so dobra podpora za naše zdravje.Kdo je Henry Bloom?

Henry je bil prvi, ki je v Avstraliji odprl trgovino z zdravo prehrano, in sicer že v letu 1938. Bil je prvi, ki je izdelal probiotične jogurtove kulture v Avstraliji. Njegovo razumevanje vitaminov, mineralov in zelišč, je pomenilo čisto novo obdobje v obravnavanju bolezni, ter promociji zdravja.


Leta 1947 pa je začel s proizvodnjo lastne blagovne znamke "The Henry Blooms Heath Products". Nekateri izdelki so po njegovi recepturi proizvedeni še danes. Blooms Health ima danes svojo lastno službo, ki sledi proizvodnji od surovin do končnega produkta. Z namenom zagotavljanja TGA licenciranih prehranskih dodatkov, ki jih v Avstraliji odobri regulatorni organ ministrstva za zdravje.Dodaj prehrani je spletna stran podjetja Algena d.o.o. in smo ekskluzivni uvoznik in distributer Blooms-ovih izdelkov. Le zaradi tega so vam tako kvalitetni izdelki lahko na voljo po tako dostopnih cenah. - Alenka Janet

Henry Blooms prehranska dopolnila
Henry Blooms prehranska dopolnila


Dejstva o Blooms Helath Products prehranskih dopolnilih:


  • Vsa prehranska dopolnila so plod znanstvenih raziskav, zaščitene formule pa skrbno zasnovane s strani strokovnjakov.

  • Vsi izdelki so 100% izdelani v Avstraliji, proizvodnja izdelkov se nahaja v New South Wales in v Queenslandu.

  • Vsa prehranska dopolnila zadovoljujejo najvišje kakovostne standarde, proizvodnja se ponaša s TGA licenco (The Therapeutic Goods Administration - zdravstvena regulativna agencija avstralske vlade, ki je del avstralskega ministrstva za zdravje in je odgovoren za regulacijo zdravil, ki so izdane na recept, kot tudi vitaminov, mineralov, medicinskih pripomočkov, itd.). Izdelki so certificirani, ter, od surovin do konca proizvodnje, redno nadzorovani in laboratorijsko testirani s strani Avstralskega regulatornega organa TGA.

  • Ne testirajo le končnih produktov, ampak tudi vsako posamezno sestavino prehranskega dopolnila, ki mora zadovoljiti visoke standarde kakovosti.

  • Henry Blooms prehranska dopolnila ne bodo nikoli sprejela kompromisa, ki bi vplival na slabšo kakovost izdelka.

  • Proizvajalec izdelkov Blooms je avstralska farmacevtska družba Phytologic.au. Proizvodnja izdelkov poteka pod kontroliranimi pogoji.

  • Proizvodni objekt je zgrajen samo za namene proizvodnje izdelkov linije Blooms Health Products.

Kaj dandanes pomeni, da paziš nase?

Zdrava prehrana, redna telesna aktivnost? V našem družinskem podjetju, že od leta 2003 skušamo izobraževati ljudi, da bi ob besedni zvezi „pazim nase“ pomislili tudi na prehranska dopolnila.


V 21. stoletju bi morali namreč dodatke k prehrani, zaradi vitaminov in mineralov osiromašene prehrane, jemati kot nekaj zelo dobrodošlega za ohranjanje našega vsesplošnega zdravja, dobrega telesnega, kot tudi psihološkega dobrega počutja.


Izjemno veseli, hvaležni in ponosni smo, da smo bili pred 19. leti ravno mi izbrani, da lahko ekskluzivno ponujamo Blooms Health prehranska dopolnila evropskemu tržišču.


Pazite nase.


 

Originalna spletna stran Henry Blooms Health produktov:Comentários


Preverite v trgovini