Objavil

Za vsakogar dobro v letu 2021

Pošteno smo že zakorakali v leto 2021, ki smo ga vsi težko pričakovali. Čeprav sem človek, ki v vsaki stvari poskuša najti le najboljše, priznam, da je bilo preteklo leto malo čudno in nenavadno. A kot večni optimist, verjamem, da je leto 2020 prav vsakemu od nas prineslo tudi nekaj dobrega. Za kaj pa si ti hvaležen preteklemu letu?

Priznati moramo, da nas je »koronsko« leto soočilo s tem, kaj je v življenju resnično pomembno. Naučili smo se ceniti pristne človeške stike in objeme, končno smo se ustavili in spoznali, da nič ni samoumevno. Že samo virus, ki nam trenutno kroji življenja, nam je pokazal, da je zdravje nekaj najpomembnejšega na svetu.

Ko smo si letos voščili ob novem letu, je bilo ZDRAVO 2021, zagotovo nekaj, kar je zaželel vsak od nas. In le tako, da skrbimo zase in za svoje bližnje lahko to dosežemo. Te zanima, kaj sem sama naredila, za to, da bo moje letošnje leto resnično opremljeno le z zdravjem?

Paket “za vsakogar dobro”

Zaupam ti skrivnost 🙂 Zase in za svoje najdražje sem naročila paketek »za vsakogar dobro«. Zakaj? Zato, ker vsebuje vse nujno potrebne izdelke, ki bodo okrepili moj imunski sistem. Paketek sestavljajo kapsule Omega 3 z dodanim vitaminom E, tri magnezijev citrat in liposomski vitamin D3 in K2. Za darilo sem prejela še krožnik, narejen v sodelovanju s podjetjem Cuckoo cups iz Celja, ki me vedno znova opozarja na pomen in vire zdrave prehrane.

Če ti še nekoliko podrobneje predstavim, zakaj so sestavine, ki jih vsebujejo izdelki v paketku tako nujne, sem prepričana, da boš tudi sam/-a takoj naročil/-a »za vsakogar dobro«. Povezavo do nakupa najdeš tu:

https://www.dodajprehrani.si/izdelki/za-vsakogar-dobro-gratis-kroznik-pazim-nase/

  • Kapsule Omega 3 z dodanim vitaminom E poskrbijo za krepitev imunskega sistema, vsebujejo protivnetne lastnosti, ki preprečujejo nastanek bolezni srca in ožila ter zmanjšujejo simptome depresije. Obenem vplivajo tudi na delovanje možganov in ohranjanje vida.
  • Liposomska vitamina D3 in K2 sta na voljo v obliki spreja, posledica česar je visoka absorbcija in zaščita hranil pred želodčno kislino. Vitamin D prispeva k normalni uporabi kalcija in fosforja, ravni kalcija v krvi, ohranjanju zdravih kosti in zob, delovanju mišic in imunskega sistema. Vitamin K pa pripomore k normalnemu strjevanju krvi in ohranjanju zdravih kosti.
  • Kapsule magnezijevega tri citrata pomagajo pri zmanjševanju utrujenosti in skrbijo za pravilno ravnovesje elektrolitov v našem telesu. Prav tako pomagajo pri sproščanju energije pri presnovi, sodelujejo pri sintezi beljakovin in delitvi celic, skrbijo za normalno psihološko in živčno delovanje ter odpravljajo otečenost in zastajanje vode.

Naj bo leto 2021 prežeto s polno zdravja, ljubezni in sreče!