O podjetju

Družinsko podjetje Algena je bilo ustavljeno leta 2003. Danes je za nami že vrsto let ekskluzivnega uvažanja prehranskih dopolnil znamke Blooms iz Avstralije, natančneje iz Sydneya, na evropski trg.

Blooms Health Products je blagovna znamka, ki je na trgu prisotna že od leta 1938. Poleg dolgoletne tradicije, njihovi produkti slovijo tudi po visoki kvaliteti in koncentraciji blagodejnih učinkovin, ki jih vsebujejo. Slednje zagotavljajo izboljšanje oziroma ohranjanje zdravja, dobrega počutja, ter notranje lepote.

Glede na dolgoletne izkušnje in poznavanje sestave in delovanja prehranskih dopolnil, smo se odločili, da v naš prodajni program vključimo tudi izdelke lastne blagovne znamke Algena. Pod slednjo boste lahko odslej našli Omego 3 (200 kapsul) in Glukozamin s Hondroitinom (90 kapsul). Blagovna znamka je tako rekoč srce in duša vsakega podjetja. Kakovostni izdelki ali storitev predstavlja ugled, zagotavlja prepoznavnost ter izpolnjuje obljubo po nenehnem napredku in iskanju priložnosti za rast.

Trudimo se, da so za vas na voljo vedno kvalitetni izdelki, ker si to zagotovo zaslužite. Le najboljše je dovolj dobro za vas.

Algena je podjetje, ki posluje brez posrednikov zato so izdelki dostopni po zelo ugodni ceni. Prednost izdelkov je tudi v tem, da imajo visoko koncentracijo zdravilnih učinkovin in zaradi tega je lahko dnevni vnos toliko manjši; le 1 kapsula na dan. Izdelki so brez vseh alergenov; brez glutena, škroba, laktoze, soli, mlečnih derivatov, konzervansov in barvil. Laboratorijski testi so pokazali, da ne vsebujejo težkih kovin, živega srebra in pesticidov.

Naše vodilo ostaja skozi leta enako: »Biti in ostati zdrav je vrednota za katero se je vredno potruditi!«

Izdelki Blooms so iz Avstralije, katere odraža visoka kvaliteta in so v svetu prehranskih dopolnil na prvem mestu. Podjetje Blooms je ponosni lastnik licence za proizvodnjo prehranskih dopolnil. Licenca je od avstralskih oblasti za zdravje.

Izdelke najdete v lekarnah, specializiranih prodajalnah, Sanolaborju, www.lekarnar.com in www.dodajprehrani.si.

Podatki o podjetju:

ALGENA, nespecializirana trgovina z živili, d.o.o.,
Spodnji kraj 15
2391 Prevalje

Telefon: 040 880 652
Email: info@algena.si
Spletna stran: www.algena.si 

DŠ: SI22339990
MŠ: 8198870000

TRR:

IBAN SI56 0242 6026 2709 805 (NLB d.d.)