Pokličite nas:
041 790 404
 

Pri nakupu nad 50 € je poštnina brezplačna.

Vsi artikli so brez glutena, škroba, laktoze ter konzervansov!

0,00 € - 0 items

V nakupni košari ni artiklov.

Znesek: 0,00 €

Vse težave izvirajo iz črevesja

17. 05. 19 09:35  |  Blog

Kaj pravzaprav opravlja naše črevo za nas? 

- absorbira hranila iz hrane v ustreznih količinah in pravilnem ravnotežju, 

- preprečuje toksinom, da bi vstopili v naše telo, 

- krepi naš imunski sistem, 

- skrbi za pravilno sproščanje živčnih tansmiterjev, ki vplivajo na naše počutje (npr. hormon sreče; serotonin),       itd. 

Kadar črevo ne opravlja vseh svojih nalog, telo ne more absorbirati vseh hranil, ki so potrebna za učinkovito delovanje procesov, ki so potrebni za optimalno delovanje telesa. Posledično se počutimo slabo, zmanjkuje nam energije, težko se skoncentriramo, naše razpoloženje se hitro spreminja, začnejo se pojavljati različne prebavne težave (npr. zaprtje, napihjenost, diareja, itd.), telesna teža ves čas niha, lahko opazimo tudi bolečine v mišicah in sklepih, pogosto prihaja do krčev. 


Kadar se pojavljajo zgoraj opisani simptomi je čas, da razmislimo o uživanju kakovostnih probiotičnih kultur, ki v bodo v našem črevesju spet ustvarile dobro mikrofloro in nam povrnile energijo. Probiotiki so dobre bakterije, ki živijo v našem črevesju. V zdravem prebavnem traktu lahko najdete tudi do 400 različnih vrst probiotičnih bakterij. Za ohranitev močnega imunskega sistema je še kako pomembno, da vzdržujemo dobro razmerje med "dobrimi" in "slabimi" bakterijskimi sevi.

Probiotike lahko v telo vnesemo le s prehrano ali s prehranskimi dopolnili, katerih prednost je, da z njimi v telo naenkrat vnesemo več milijonov bakterijskih kultur. Ker je Ph želodca kisel veliko zaužitih bakterij v črevesju ne preživi, zato je bistveno, da je le-teh v eni kapsuli čim več. V naši kapsuli boste našli kar 25 milijonov bakterijskih kultur.

Tiste bakterije, ki v prebavilih preživijo se prilepijo na stene prebavnega trakta, kjer pomagajo pri prebavi, začnejo pa se tudi razmnoževati. Začnejo izplavljati toksine iz telesa, pomagajo pri absorbciji hranil, vitaminov in mineralov. Da bi to dosegli je potrebno terapijo izvajati vsaj 2 meseca, na dan moramo v telo vnesti kar 1-3 milijarde probiotičnih bakterij.

 

 

« Nazaj