Blog

Zakaj so fermentirani izdelki dobri za nas?
Za fermentirane izdelke bi lahko rekli, da so to izdelki naše prihodnosti. Fermentacija je spontani postopek, kjer naravno prisotne bakterije
Magnezij – kdaj, zakaj, v kakšni obliki?
Magnezij je mineral, ki v telesu sodeluje v več sto encimskih procesih. Sodeluje pri sintezi beljakovin, v procesih delitve celic,
Koža – naš največji organ
Koža je največji in najtežji organ našega telesa, ki varuje vse ostale, zato je skrb zanjo še kako pomembna. Predstavlja
Vse težave izvirajo iz črevesja
Črevesje je organ v katerem se vrši nešteto mikroprocesov, ki so še kako pomembni za naše vsakdanje funkcioniranje. Kadar naše
Kurkuma – možganska začimba
Kurkuma je aromatična, oranžna začimbnica z Daljnega vzhoda, ki je vse več ljudi v svojem vsakdanjem prehranjevanju ne uporablja zgolj
Koencim mladosti Q10
Koencim Q10 je pomembna naravna snov, prisotna v vseh človeških celicah. Telo ga večinoma sintetizira samo, vendar se ta proces
Nova “aquacelle” tehnologija
Tehnologija Aquacelle je sistem hitre dostave, ki temelji na lipidnem povečanju biološke razgradljivosti koencima Q10, tako ga lahko telo hitro
Pa je zares dovolj, da spremenimo prehrano?
Veliko ljudi si je v novem letu postavilo cilj, da želi izgubiti nekaj kilogramov. Nekateri še niso obupali kar v
Hrana, ki greje
Zima že nekaj časa kaže svoje ostre zobe. Naša telesa so utrujena od težkih oblačil, nenehnega pospešenega gretja telesa. Ste