26. oktobra, 2019
Zakaj so fermentirani izdelki dobri za nas?Za fermentirane izdelke bi lahko rekli, da so to izdelki naše prihodnosti. Fermentacija je spontani postopek, kjer naravno prisotne bakterije
25. julija, 2019
Magnezij – kdaj, zakaj, v kakšni obliki?Magnezij je mineral, ki v telesu sodeluje v več sto encimskih procesih. Sodeluje pri sintezi beljakovin, v procesih delitve celic,
15. julija, 2019
Koža – naš največji organKoža je največji in najtežji organ našega telesa, ki varuje vse ostale, zato je skrb zanjo še kako pomembna. Predstavlja
17. maja, 2019
Vse težave izvirajo iz črevesjaČrevesje je organ v katerem se vrši nešteto mikroprocesov, ki so še kako pomembni za naše vsakdanje funkcioniranje. Kadar naše
27. julija, 2017
Kurkuma – možganska začimbaKurkuma je aromatična, oranžna začimbnica z Daljnega vzhoda, ki je vse več ljudi v svojem vsakdanjem prehranjevanju ne uporablja zgolj
24. junija, 2017
Koencim mladosti Q10Koencim Q10 je pomembna naravna snov, prisotna v vseh človeških celicah. Telo ga večinoma sintetizira samo, vendar se ta proces
2. aprila, 2017
Nova “aquacelle” tehnologijaTehnologija Aquacelle je sistem hitre dostave, ki temelji na lipidnem povečanju biološke razgradljivosti koencima Q10, tako ga lahko telo hitro
20. februarja, 2017
Pa je zares dovolj, da spremenimo prehrano?Veliko ljudi si je v novem letu postavilo cilj, da želi izgubiti nekaj kilogramov. Nekateri še niso obupali kar v
12. februarja, 2017
Hrana, ki grejeZima že nekaj časa kaže svoje ostre zobe. Naša telesa so utrujena od težkih oblačil, nenehnega pospešenega gretja telesa. Ste