Blog


  • Omega 3 Omega 3 – zakaj se jih splača vključiti v prehrano 18. januarja, 2020 - Omega 3 nenasičene maščobne kisline, ki jih najdemo v ribjem olju, so za naše telo esencialne. To pomeni, da jih…
  • Kurkuma Kurkuma – možganska začimba 18. januarja, 2020 - Kaj je kurkuma in zakaj je dobra za naše telo Kurkuma je aromatična, oranžna začimbnica z Daljnega vzhoda. Včasih je…
  • Fermentirana hrana Zakaj so fermentirani izdelki dobri za nas? 26. oktobra, 2019 - Za fermentirane izdelke bi lahko rekli, da so to izdelki naše prihodnosti. Fermentacija je spontani postopek, kjer naravno prisotne bakterije…
  • Svetlin Svetlin, zdravilo za vse 3. avgusta, 2019 - Svetlinovo olje, bogato z maščobnimi kislinami, ki so zelo pomembne za naše zdravje. Sploh v poletnem času je zelo priporočljivo,…
  • Magnezij Magnezij – kdaj, zakaj, v kakšni obliki? 25. julija, 2019 - Magnezij je mineral, ki v telesu sodeluje v več sto encimskih procesih. Sodeluje pri sintezi beljakovin, v procesih delitve celic,…
  • Koža – naš največji organ 15. julija, 2019 - Koža je največji in najtežji organ našega telesa, ki varuje vse ostale, zato je skrb zanjo še kako pomembna. Predstavlja…
  • Črevesne težave Vse težave izvirajo iz črevesja 17. maja, 2019 - Črevesje je organ v katerem se vrši nešteto mikroprocesov, ki so še kako pomembni za naše vsakdanje funkcioniranje. Kadar naše…
  • Koencim mladosti Q10 24. junija, 2017 - Koencim Q10 je pomembna naravna snov, prisotna v vseh človeških celicah. Telo ga večinoma sintetizira samo, vendar se ta proces…
  • Nova “aquacelle” tehnologija 2. aprila, 2017 - Tehnologija Aquacelle je sistem hitre dostave, ki temelji na lipidnem povečanju biološke razgradljivosti koencima Q10, tako ga lahko telo hitro…
  • Pa je zares dovolj, da spremenimo prehrano? 20. februarja, 2017 - Veliko ljudi si je v novem letu postavilo cilj, da želi izgubiti nekaj kilogramov. Nekateri še niso obupali kar v…